IBIZA 2023 - Hotter dan ooit?!

Gepubliceerd op 7 november 2022 om 16:57

Wat een zomer hebben we achter de rug! Na twee jaar van noodgedwongen rust, leek het wel of dit jaar iedereen de kans greep om eindelijk weer de zomer en het leven te vieren op Ibiza. Ja, soms was het wel extreem druk, een compleet gekkenhuis, helemaal als je bijvoorbeeld met honderden anderen moest wachten op een taxi, maar toch... Ook dat is het Ibiza waar wij van houden. Een bruisend eiland dat overloopt van de energie, de magie en de liefde. En waar je toch ook
nog, als je dat wilt, de rust op kunt zoeken, zelfs in de drukste maanden van het jaar.

 

Ibiza 2023 wordt hotter dan ooit......en dan heb ik het niet alleen over de temperatuur. 

Boek daarom je vakantie accommodatie op Ibiza bijtijds! 

 

De geruchten dat 2023 het beste jaar ooit zal gaan worden, blijkt ook aan de vele aanvragen die binnen komen. Grote vriendengroepen, gezinnetjes, en stelletjes zijn al aan het surfen op het internet naar de voor hen meest geschikte accommodatie. Veel aanvragen voor villaverhuur in het hoogseizoen (die in 2023 in juni al begint) moeten er rekening mee houden dat in en uit -check in 90% van de gevallen alleen op zaterdag zal plaatsvinden. Vervelend als je op zoek bent gegaan naar de goedkoopste vliegtickets (deze zijn meestal van dinsdag of donderdag).

Toch is er een verklaring voor dat de in en uit -check van villa's op zaterdag plaatsvind. 

Stel jullie komen op dinsdag of donderdag aan, dan is de eigenaar van de villa eigenlijk 2 weken kwijt terwijl hij maar 1 week kan verhuren. Mocht je toch niet willen afwijken van de aankomstdagen, dan is het wellicht handig om een agroturismo of via booking.com iets te boeken. Ook hier geldt: wees er snel bij, want VOL=VOL. 

 

Vind je het allemaal een beetje lastig worden en weet je niet waar je moet zoeken op het internet?

Ons team staat voor jullie klaar!